När kommer våren undrar jag en iskall torsdag i maj. Hur som helst är det dags att fota en gång i timmen, även om jag missade ett antal gånger denna dag. Men här kommer delar av min dag.
Fler som också fotat hittar du på ettfotoitimmen.se som vanligt.
08.37 har jag precis kommit hem från cykelturen.11.37 är jag i ett möteMissar sedan att fota ett antal timmar...
17.37 kommer jag på att jag missat att fota och sätter igång igen. Ger er en bild på röran på mitt skrivbord...
Nu blir det inte fler bilder och när det blir EFIT igen hoppas jag på att det är försommarvarmt ☀️
2 kommentarer :
Stjälkselleri är ju gott, men varför doppa i salt? Minns att Anna bergström har ett recept med stjälkselleri och avokado som är väldigt gott, måste leta rätt på det ...
Här kom vi upp i hela 14 grader, så i medvind var det rätt okej.
Njae, jag är inte så förtjust i smaken på stjälkselleri och att doppa den i salt gör den lite godare och vi "lärde oss" det i Frankrike. 😊
Skicka en kommentar