onsdag 30 december 2020

Veckovill

 Är det någon mer än jag som är veckovill när det är ledigt och helgdagar väldigt ofta? Jag har knappt koll på vad det är för veckodag och det är väl hyfsat sunt. 

Jag missade påminnelsen om att det var EFIT-dag idag tills jag kom hem från min morgonpromenad. Men här är bilderna från min dag. Sista onsdagen det här året. Fler som fotat sin dag hittar du på ettfotoitimmen.se.

Vid 09 kommer jag hem från min morgonpromenad. Idag var det väldigt mycket ljusare än igår då jag t.o.m. fick tända ficklampan i mobilen för att se när jag gick in i skogen. Idag hade jag pannlampan på men den behövdes inte. 
Vid 10-tiden har jag avslutat ett träningspass med Sofia på svtplay. Inser att det inte bara är motion som behövs. 
Vid elvatiden ska jag dricka kaffe
I väntan på lunchen hänger jag en maskin tvätt. Har tvättat en maskin med ullstrumpor och en ulltröja. 

Vid ett-tiden ser jag att de små knopparna längst ner på min röda amaryllis börjat kika upp lite mer. Längst upp är det en knopp som snart kommer att slå ut. 

Fick ett erbjudande i brevlådan om att prenumerera på en traktortidning. Inte för att jag själv är intresserad men jag tror att barnbarnen skulle gilla att bläddra i den tidningen så jag bokade en prenumeration på tre nummer. Får se senare om det uppskattas av de små. 
Vid tre-tiden kollar jag in min nya aktivitetsklocka som jag fick i julklapp. Det blev en Fitbit Charge 4 som jag än så länge är väldigt nöjd med. 
Vid fyra-tiden har jag förflyttat mig till syrummet för att slutföra några pågående projekt. Just det på bilden är ett par trosor. 
Vid femtiden har jag startat min coverlock-maskin men syr bara lite grand för att testa en sak. 
Vid sex-tiden har jag börjat bläddra i en ny Allt om Handarbete sömnad med "de nya trenderna för 2021". Det är bara det att innehållet är exakt samma som i en FashionStyle från oktober 2019. Inte helt okej med nya trender som är "gamla". 
Vid sju-tiden åt vi bruna bönor med fläsk. 
Vid åttatiden börjar vi titta på andra delen av "I Rosens namn". 
Vid nio-tiden har vi just sett klart avsnittet som var lite väl spännande för min smak. Men jag stickar på ett par byxor till nyaste barnbarnet och ska snart gå och lägga mig för att läsa lite i min bok. 
Det är blir sista bilden för mig. Vi ses på EFIT nästa år!

4 kommentarer :

Hanna sa...

Men åh vad mysigt med snö! Snöar här också men är snöblandat så lär töa bort rätt snart tyvärr...

Vonkis sa...

Säger som Hanna, mysigt med snö. Och så fint att köpa tidningar för att barnbarnet eventuellt kommer tycka om dem ❤️

Versch sa...

Håller med dig! Man blir helt dagavild när man är ledig, men visst är det skönt med en massa lediga dagar. :)

Fin vinterbild. Saknar snön här i söder, idel gröna gräsmattor och regn. Skulle bli nöjd om det bara ville vara lite lite vitt som ville lysa upp i mörkret.
Pannlampa är bra att ha i alla fall, brukar ofta få ta fram min på promenaderna.:)

Anni sa...

Men så dåligt att köpa en två år gammal artikel och kalla den för nya trender!!! Det tycker jag är att luras.
Blev lite fnittrig av traktortidningarna. Du är allt bra snäll, du!