måndag 14 juni 2021

En dag i bilder

 Äntligen såg jag påminnelsen om att det är EFIT-dag idag. Jag har missat flera gånger i rad, men jag såg det redan igår och har kommit ihåg att fota de flesta timmarna. Fler som fotar hittar du som vanligt här

07.00 har hästarna just flyttat in i hagen. I natt var de på vägen och vår lagårdsbacke för att äta rent istället för att någon skulle klippa kanterna med traktorn. Vägen var avstängd och på de 10 timmar ca 45 hästar var "på vägen" hann de beta av rejält. Kanske lite mer än vi önskade men är det gott så är det. 
08.00 är jag halvvägs på min morgonpromenad som även innehåller morgonmöte. Blåbärsriset växer kraftigt men jag ser inte många blommor. Kanske är det för tidigt eller så blir det inget. 

09.00 äter jag en liten frukost innan jag ska ge mig av till affären och packa varor till beställningar som kommit in i webbshoppen under natten. Vi har 10 % på alla tyger i webbshoppen fram t.o.m. onsdag. Ange koden sommar21 så får du också det om du är intresserad. Webbshoppen finns på handla.lindbotextil.se/.

Strax efter halv tio kommer jag fram till butiken och ser att grannens iris slagit ut. Så vacker färg!
Strax efter 11 är jag i ett parkeringshus i Jönköping. Jag ska passa två av barnbarnen medans mamman är på en behandling. 

Här är två av mina fina barnbarn. Vi lekte i lekparken hela tiden när mamma var borta. Den lilla sov stor del av tiden. 
På väg hem lyssnar jag på ett webinar och gör en skärmdump från telefonen. Fortsätter att titta när jag kom hem och sedan åt jag sen lunch och glömde att fota.

Vid fyra har jag jobbat en stund och börjar redigera bilder. Strax dags att åka ner till butiken igen för att packa paket som ska postas i morgon när jag åker till Borås och får min andra dos vaccin. 

Fler bilder kommer!

4 kommentarer :

Razzy sa...

Tittar in på din dag, härligt med lite barnbarntid. //Eva

Anni sa...

Din dag verkar onekligen börjat bra, både skogspromenad och barnbarnslek. Såg förra inlägget med QR-koden också, det var onekligen inspirerande!

Micke sa...

Full rulle hela dagen. Men känns lite som du packar/skickar lite sent :)

Vonkis sa...

Det är inte bara jag som beställer saker på nätet på nätterna alltså...

Bilden med hästarna gjorde mig glad, vilket smart sätt att klippa gräset på. Blåbären däremot, de håller jag tummarna för att det ska komma några bär i år.