lördag 24 oktober 2020

Fem en fredag (som blev en lördag)

 Elisa hittar på svåra frågor varje fredag. Vissa lättare än andra men de här som enligt Elisa är ett hopkok av sällan ställda frågor var svåra. Men jag försöker och jag erkänner att jag läst de andras svar för att få lite tips om vad jag KAN svara. Fler som svarat hittar du hos Elisa.


 • Vad är det närmsta du kommer ren magi? 
  Kunde först inte tänka ut något alls. Ren magi, det är starka ord. Men så kom jag att tänka på mina barnbarn som är ren magi. Tänk att få en hel hög med underbara barn som faktiskt är en liten del av en själv. Det samma med mina barn. Det är fantastiskt att ha fått fem barn som i sin tur fått sju barn och två till på väg. Naturen är också ren magi.
 • Vilket är det största misstaget du gjort i köket? 
  Tror faktiskt att det är när jag för några år sedan skulle göra äppelmos i ugnen. Jag la alla äpplen på en långpanna, pickade dem som en skulle och lät dem stå ett tag. Kollade då och då för att se om de var klara och PLÖTSLIGT hade de "sprängts" eller nåt och det var äppel-klet i hela ugnen. Det tog ett tag att få bort allt det kan jag berätta. 
 • Om du skulle få ett ärligt svar på en valfri fråga, vilken fråga skulle du ställa? 
  Har verkligen inget som jag undrar över och behöver få ett svar på. Allt jag undrar över läser jag mig till eller googlar och det räcker. 
 • Om du skulle begrava en skatt, var skulle du gömma den? 
  Någonstans i närheten där jag bor. Det är knappt någon som ens hittar dit vi bor och om jag skulle gömma en skatt skulle den säkert få ligga kvar. 
 • Vad skulle dina nära och kära tro att du gjort om du skulle bli anhållen av polisen?
  De skulle säkert tro att det var ett misstag, vilket det också skulle vara. 

4 kommentarer :

Hanneles bokparadis sa...

jo, äpplen kan nu uppföra si så...

Mrs Calloway sa...

jag gjorde en surdeg för en tid sedan. den exploderade i utrymmet ovanför kylskåpet

Paula sa...

Haha, jag verkar vara den absolut enda som kan tänka mig att jag kan bli gripen av polisen! I extremfall men ändå...
Så du smygläser svaren innan, jag gör tvärtom, vill inte se hur andra har svarat, då blir jag styrd o kan inte hitta på egna svar. Visst är barn och barnbarn ren magi. Jag har nyss fått två nya familjemedlemmar, två barnbarnsbarn födda med en dags mellanrum, är inte det magi så säg! Trevlig söndag

Kina sa...

Jag kan också tänka mig att bli gripen av polisen, men då är det förstås ett misstag! Andra misstag är dom jag gör i köket, men det har vi nog alla gjort. Mindre eller större!