lördag 13 juni 2020

En solig sommardag i juni

Då var det dags att fota ett foto i timmen igen. Jag får kanske inte till bilder varje timme men gör så gott jag kan. Fler som fotar hittar du på ettfotoitimmen.se
Strax efter nio tittade jag på telefonen och fick se min påminnelse. Hängde ut klänningen jag hade på mig igår kväll på vädring.
Innan jag åkte till jobbet fotade vi vad jag har på mig idag. Jag fortsatte att dokumentera efter Me Made May och den här klänningen har jag på mig idag.
Strax efter elva har några av mina kompisar lämnat butiken. Hon köpte lite tyg att sy av och det ska bli kul att se framöver vad det blivit av tygerna hon köpte.
Strax efter halv ett håller jag på och lägger in bilder på tyg i min nyöppnade webbshop. Gillar du att sy och letar tyger kan du titta in på handla.lindbotextil.se/ Det finns förstås länk även från vanliga hemsidan lindbotextil.se/.
Strax efter ett fotar jag en del av butiken. Tyget jag sytt klänningen av finns i webbshoppen.
14.10 har jag stängt butiken men packar några ordrar som ska skickas iväg. Tar hem lite gummisnoddar som jag kommit på att jag saknar.
Vid 15-tiden beger jag mig av hemåt och fotar hyresvärdens iris som växer precis utanför utgången från mitt lager.
Vid 16-tiden fotar jag rosbusken intill vårt favoritställe i trädgården. Det ser ut att bli massor med blommor snart. 
Vid 17-tiden hör jag ett ljud som jag tror är "våra" tranor med två ungar. Så var det och vi hann se dem lite innan de sprungit iväg. Ungarna kan inte flyga än så det är mest promenader för den lilla familjen. 
Nära halv sju äter vi fisksoppa till middag och det var väldigt gott.
Vid 19.20 sitter vi på favoritstället igen och jag fotar utsikten i motljus.
Vid 20.20 håller jag på och rör ihop chokladgranola som jag ska bjuda på i morgon söndag när barnen kommer på brunch. Jag gjorde även en paj och lite annat.
Det här blev min sista bild på en sommarlördag i juni.
Uppdaterat: Efter det här krånglade min dator så mycket att jag trodde att den helt lagt av. Men nu fungerar den igen som väl är.

5 kommentarer :

Annika sa...

Tittar in på din dag.

Vonkis sa...

Så många vackra tyger :-)

Versch sa...

Kikar in på din dag.

Razzy sa...

Tittar in på din dag, härliga tyger

Anni sa...

Chokladgranola ... mums!
Så häftigt att få se tranungar, vilken upplevelse!